MotorGuide Xi5 55Lbs FW SNR 48'' koja elektrinis variklis

MotorGuide Xi5 55Lbs FW SNR 48'' koja elektrinis variklis

Parduotuvės:

KAUNAS, Savanorių pr. 104

UTENA, Šaltinių g. 1

MotorGuide Xi5 55Lbs FW 48'' koja elektrinis variklis gėlam vandeniui 940800330

Sukurtas patenkinti valdymo poreikius.

Žvejyba vyksta ar dideliuose telkiniuose ar plaukiant per stiprias upės sroves MotorGuide Xi5 varikliai kimba į darbą.  Tai vienas tiksliausių, jautriausių bei tyliausių MotorGuide Xi5 variklis rinkoje. Žuvys bus mažiau jautrios variklio garsui ar vibracijoms. Standartinis MotorGuide Xi5 kojos pedalas ar rankinis nuotolinis pultas pavers žvejybą dar lengvesne reguliuojant variklį iš bet kurios valties / laivo vietos.  SecureStep sistema pavers MotorGuide Xi3 ar Xi5 variklio ištraukimą iš vandens  paprastu bei saugiu. Užteks vienu judesiu nuleisti MotorGuide Xi3 ar Xi5 variklį patogiai stovint šalia jo. Varikliai MotorGuide Xi5 yra su nepriekaištingo tikslumo Pinpoint GPS sistema. Galima tiesiogiai prisijungti su suderinamais Lowrance įrenginiais didesniam jų funkcionalumui. Jau įrodytas MotorGuide Xi5 variklių pažangumas padės jums susikoncentruoti ties žūklės strategijomis.

Šio modelio informacija

Pavadinimas, modelis

MotorGuide Xi5-55FW 48" GPS

Galia (lbs)

55

Įtampa (V)

12

Kojos ilgis (cm)

122

Pinpoint GPS

Yra

Valdymo tipas

Skaitmeninis

Kojinis pultas

Nėra

Gėlam/Jūros vandeniui

Gėlam

Tvirtinimo vieta laive

Priekis

Garantija (mėn)

24






 





Unikali MotorGuide dvigubo fiksavimo sistema sukurta saugiai laikyti MotorGuide Xi3 ar Xi5 variklius. Taip pat yra apsauga neleidžianti elektriniam varikliui išsiskleidinėti bei daužytis į valtį / laivą.

 


 LEDšviesos indikatoriaus leidžia matyti keturias švieseles įskaitant tris MotorGuide baterijos lygius.




Kompaktiškas daugiafunkcinis rankomis valdomas nuotolinis MotorGuide pultas leidžiantis kontroliuoti valtį / laivą esant bet kuriame valties / laivo gale.




PINPOINT ® G P S

Pinpoint GPS

Nes tikslumas svarbiausia

MotorGuide Xi3 ir Xi5 serijos varikliai su optimalia Pinpoint GPS technologija leidžiančia pasiekti kitą lygį. Pinpoint GPS turi integruotą imtuvą ir du skaitmeninius kompasus kurie užtikrina tikslumą ir patikimumą. Suderinimas su Pinpoint GPS ir MotorGuide Xi3 ar Xi5 serijos varikliais užtikrina paprastą valdymą bei paverčia žvejybą daug malonesne, komfortiškesne.

 

MotorGuide Inkaravimas norimoje vietoje galima užfiksuoti GPS kordinates ir likti toje vietoje kurioje buvo nustatytas “inkaravimas”.

MotorGuide Paslinkimas kai esate inkaravimo rėžime pasinaudokite paslinkimo funkcija pasitraukti laivą į bet kurią pusę kiek norite kartų.

MotorGuide Kryptinis fiksavimas pasirinkę valties / laivo krypties poziciją (Heading Lock)  Pinpoint GPS padės jums išlikti tiesioje linijoje pagal kompasą, kol neišjungsite šios MotorGuide funkcijos.

MotorGuide Maršruto įrašymas/atkartojimas įrašinės ir saugos 8 maršrutus iki 8 kilometrų ilgio, sugrįš iš bet kurios vietos ir pakartos išsaugotą maršrutą.

MotorGuide Autopiloto kontrolė kol vyksta kryptinis fiksavimas ar maršruto atkartojimas autopilotas išlaikys pastovų valties / laivo greitį.


MotorGuide PINPOINT ® GPS + LOWRANCE®

Lowrance

Pagrindas valties / laivo valdyme

  • Prisijungus MotorGuide Xi3 ar Xi5 serijos variklį su Pinpoint ® GPS bei Lowrance®, technologijų pagalba galima lengvai padidinti Pinpoint®  GPS funkcionalumą ir kurti naujas žvejybos strategijas.
  •           Jokių keliavimo taškų limitų kuriuos galima išsaugoti, kurie padeda nukeliauti į jūsų mėgiamą vietą, MotorGuide Xi3 ar Xi5 - be limitų!
  •           Suprogramuoja jūsų mėgiamus plaukimo maršrutus, nustato jūsų greitį, dėl to žvejyba tampa profesionalesnė.
  •        Nukreipia pagal gylio ir struktūros ypatybes naudojant realaus laiko duomenis.

 


Skaitmeniniai MotorGuide pranašumai

Sklandus bei tikslus kintamo greičio reguliavimas nuo 0% iki 100% THROTTLE ir prailgintas beterijos veikimo laikas (iki 5 kartų ilgiau). Šios dvi priežastys lemia, kad žvejai renkasi būtent su šia DPM (Skaitmeninės Jėgos Valdymo technologija) MotorGuide Xi5 ar Xi3 variklius. Taip pat yra išmani variklio apsauga plaukiant sudėtingomis sąlygomis.



Sonaras

MotorGuide Xi3 ar Xi5 varikliuose įmontuotas 83/200 kHz sonaro keitiklis pirmaujantis rinkoje užtikrina tikslumą, kas leidžia nustatyti žuvies vietas bei po vandeniu esančias struktūras. MotorGuide Xi5 ar Xi3 Varikliai turi integruotą temperatūros jutiklį ir epoksidinę apsauginę galvutę, kad būtų užtikrinta maksimali apsauga. Sujungimas su daugeliu pagrindinių sonarų - echolotų prekės ženklų yra lengvas naudojant Sonar Adapter jungtimi. 

Pagalba

Reikia pagalbos, turite klausimų? Skambinkite telefonu: +370 693 55055 arba rašykite: info@valciucentras.lt

  • Prekės kodas: V21022301273
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 1,911.00€

Žymos: MotorGuide, Xi5, MotorGuide Xi5, elektrinis variklis, elektriniai varikliai

//-->