NAUJAS Minn Kota Riptide Terrova 112lbs WR 72"

NAUJAS Minn Kota Riptide Terrova 112lbs WR 72"

Parduotuvės:

KAUNAS, Savanorių pr. 104

UTENA, Šaltinių g. 1

Minn Kota Riptide Terrova 112lbs 36V WR 72" 

Vieni populiariausių Minn Kota modelių – Terrova. Kodėl jie tokie populiarūs? Terrova modeliai yra ir bus pripažinti kaip darbiniai varikliai. Veikiantys nuo ryto iki vakaro, be menkiausių problemų. Su atnaujinta ir pažangiausia GPS sistema šie modeliai išliks aukščiau nei kiti konkurentai. Riptide modeliai yra pritaikyti plaukti visuose vandens telkiniuose ar atviroje jūroje


  • Išplėsta GPS variklio sistema: patikimiausia navigacinė sistema tarp žvejų. Elektrinis variklis Terrova naudoja GPS valdyti variklį su naujausiomis technologijomis. Žymėtis taškus, rašyti maršrutus, valdyti greitį ar kryptį ir dar daugiau. Variklio valdymas bus dar lengvesnis su naujuoju valdymo pultu kuris turi LCD ekraną.
  • Išplėstas GPS variklio veikimas: The One Boat sistema suteikia nepriekaištingą valdymą variklio iš Humminbird echoloto. Taip pat lengvas naudojimas su nuotoliniu pulteliu. Užsiinkaruoti, rašyti maršrutus, plaukti pagal gylio linijas, automatiškai naviguoti į megstamus taškus, valdyti greitį, kryptį ir dar daugiau.


  • Spot Lock: variklis laikys jus vietoje nepriekaištingo GPS pagalba. Su integruotu priekiniu davikliu naudojantis JOG funkcija, užinkaruotą vietą galėsite pastumti į bet kurią pusę 1.5m atstumu
  • Slinkimo režimas: automatiškai reguliuos kursą ir greitį  tuo pačiu metu, reiškia, kad nebereikės prisitaikyti prie maršruto, variklio greičio keitimosi net esant ir dideliam vėjui.
  • Baterijos matymas realiu laiku: matykite baterijos lygį kol GPS variklis veikia realiu laiku, gaunamas signalas kai baterijos lygis sumažėjo iki 20%, tam, kad būtų įjungtas Eco režimas, kuris prailgins baterijos veikimą. 
  • Minn Kota Maximizer funkcija: naudojant tą pačią bateriją – akumuliatorių, nuplauksite iki 5 kartų toliau nei plaukiant su kitais varikliais. Tegul žvejyboje nelieka minčių apie baterijos – akumuliatoriaus įkrovimo lygį, Maximizer funkcija pasirūpins, kad žvejyboje praleistumėte tiek laiko, kiek jūs patys to norite. Baterijos – akumuliatorių įkrovimo lygį galėsite matyti savo WR pultelyje.
  • Nesunaikinama variklio koja: Garantija suteikiama visam gyvenimui.
  • Apsauga nuo korozijos: Riptide modelių apatinės kojos dalies korpusas nusmėliuotas ir tada padengtas aliuminis nuo oksidacijos ir rūdžių. Paskutinis miltelinio dažymo sluoksnis suteikia maksimalią apsaugą.

FUNKCIJOS


Atnaujintas nuotolinio valdymo pultas!



KomplektacijaTerrova 112 lb. 72" GPS Riptide variklis, valdymo pultas, pavadėlis, MKP-38 sraigtas ir tvirtinimo detalės.

Modelis: Riptide Terrova 112lb. Thrust, 72" Shaft, Bevielis pultas

Modelio numeris: 1363791

Vandens tipas: Sūrus vanduo SW

Kojos ilgis: 72” (183cm)

Galia: 112lb

Įtampa : 36V

One-Boat komunikacija: Taip

QUEST serija: Ne

Spot-Lock: Taip

Įmontuotas sonaras: Ne

Kojinis pedalas: Ne

Valdymas: Nuotolinis pultas

Automatinis pakėlimas/nuleidimas: Ne

Power Trim: Ne

Power Steering: Taip

Lift-Assist: Ne

Nuotolinis pultas: Taip

i-Pilot Link (GPS): Ne

i-Pilot (GPS): Ne

Autopilot: Ne

CoPilot: Ne

Greitis: Kintamas

DigitalMaximizer sistema: Taip

Baterijos indikatorius: Taip

Sraigtas: MKP-38

Garantija: 2 metai


Pagalba

Reikia pagalbos, turite klausimų? Skambinkite telefonu: +370 693 55055 arba rašykite: info@valciucentras.lt

  • Prekės kodas: V231124006
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 3,750.00€

Žymos: minn kota, terrova, riptide

//-->